Servicii oferite

Link Vet ofera servicii complete si de inalta calitate pentru ca prietenul necuvantator sa duca o viata linistita, plina de sanate si bucurie alaturi de dvs.

Tratamente, vaccinari, microcipare

pisu

 

Nu toti pacientii nostri au urgente atunci cand ne viziteaza. Uneori vorbim despre ingrijiri de rutina cum ar fi vaccinurile. microciparea, deparazitarea interna si externa. Te asteptam la clinica LinkVet pentru toate controalele de rutina si pentru orice fel de problema.

luuuv

 

Cu noi, animalutul nu va ramane cu frica de veterinar. Medicii nostri au o pregatire aprofundata in domeniu si abia asteapta sa faceti cunostinta. Cu cat un animalut este dus de mai multe ori la noi, cu atat ne cunoastem mai bine. Lui sau ei ii va trece frica de cabinet, iar noua, cunoscand deja animalutul, ne va fi mai usor sa identificam simptomele unei afectiuni atunci cand va fi cazul.

Consult

Solicita programare

Vaccinare periodica

Solicita programare

Deparazitare interna/externa

Solicita programare

Vizita administrare tratament

Solicita programare

Experienta in domeniu de peste 15 ani

Clinica veterinara Link Vet este infiintata in 2005 la initiativa Dr. Vlad Lupu. Experienta noastra in domeniu isi spune cuvantul de fiecare data cand avem un caz complicat, care necesita atentie mare si cunostinte vaste.

Investim mereu in pregatirea medicilor nostri

Noi investim in formarea profesionala a medicilor nostri. Astfel, veterinarii Link-Vet au participat activ la cursuri de imagistica ( ecografie abdominala , radiologie , tomografie computerizata ), congrese de ecografie cardiaca si anesteziologie.

Aparatura completa de ultima generatie

Pentru ca ne pasa de fiecare pacient al nostru, am decis sa investim in aparatura performanta care se ne ajute sa diagnosticam cu mare precizie orice afectiune. Avem computer tomograf veterinar, injectomat pentru studii cu substanta de contrast, ecograf, instalatie radiologica digitala, instalatie de anestezie inhalatorie cu isofluran si defribilator.

Analize de sange efectuate in maxim 15 minute

Datorita aparaturii in care LinkVet a investit, analizele de sange se realizeaza prin recoltarea unei cantitati mici de sange. Recoltarea nu implica sensibilitate dureroasa, iar stresul animalutului este mult diminuat. Mai mult, rezultatele vin in doar 15 minute.

Servicii complete de clinica veterinara

Pentru ca suntem mai mult decat un simplu cabinet veterinar, avem puterea de a oferi o gama larga de servicii. Suntem mandri ca am reusit sa adunam intr-un singur loc toate aparatele si personalul necesar pentru a diagnostica extrem de precis afectiuni complexe.

Profesionalism, daruire, expertiza

Echipa de medici veterinari Link Vet ofera servicii veterinare complete si de inalta calitate pentru animale dumneavoastra de companie. Investim in mod constant in pregatirea si evolutia medicilor nostri. Cautam sa fim cei mai buni. Pentru ca fiecare viata, oricat de mica, este importanta.