Servicii oferite

Link Vet ofera servicii complete si de inalta calitate pentru ca prietenul necuvantator sa duca o viata linistita, plina de sanate si bucurie alaturi de dvs.

Deplasari la domiciliu

echipa

 

Uneori, animalutele nu pot ajunge la cabinet. Nu-i nimic, ajunge cabinetul la pacient. Pentru cazuri urgente, ne putem deplasa la domiciliu. Nicio viata nu este mai presus de alta. Noi stim acest lucru si facem tot posibilul sa dam o sansa tuturor, chiar si celor care nu se pot deplasa.

Interventie la domiciliu

Solicita programare

Experienta in domeniu de peste 10 ani

Clinica veterinara Link Vet este infiintata in 2005 la initiativa Dr. Vlad Lupu. Experienta noastra in domeniu isi spune cuvantul de fiecare data cand avem un caz complicat, care necesita atentie mare si cunostinte vaste.

Investim mereu in pregatirea medicilor nostri

Noi investim in formarea profesionala a medicilor nostri. Astfel, veterinarii LinkVet au participat activ la cursuri de Ecografie Abdominala, congrese de ecografie cardiaca, congrese pentru aflarea unor principii noi in medicina veterinara generala, congrese de anesteziologie.

Aparatura completa de ultima generatie

Pentru ca ne pasa de fiecare pacient al nostru, am decis sa investim in aparatura performanta care se ne ajute sa diagnosticam cu mare precizie orice afectiune. Avem ecograf, instalatie radiologica, instalatie de anestezie cu isofluran, defribilator si video otoscop.

Analize de sange efectuate in maxim 15 minute

Datorita aparaturii in care LinkVet a investit, analizele de sange se realizeaza prin recoltarea unei cantitati mici de sange. Recoltarea nu implica sensibilitate dureroasa, iar stresul animalutului este mult diminuat. Mai mult, rezultatele vin in doar 15 minute.

Servicii complete de clinica veterinara

Pentru ca suntem mai mult decat un simplu cabinet veterinar, avem puterea de a oferi o gama larga de servicii. Suntem mandri ca am reusit sa adunam intr-un singur loc toate aparatele si personalul necesar pentru a diagnostica extrem de precis orice afectiune.

Profesionalism, daruire, expertiza

Echipa de medici veterinari Link Vet ofera servicii veterinare complete si de inalta calitate pentru animale dumneavoastra de companie. Investim in mod constant in pregatirea si evolutia medicilor nostri. Cautam sa fim cei mai buni. Pentru ca fiecare viata, oricat de mica, este importanta.